.

Hur länge sen var det jag gjorde ett inlägg? Haha, JUNI! Väldigt bra där Elin, jag borde få pris för bästa bloggare! Jag är verkligen ledsen, men det är ju sommar! Jag vet att de flesta lägger upp inlägg där det står hur länge de är borta, varför de inte kommer uppdatera o.s.v. meeen, jag orkade helt enkelt inte med det!
Vad har jag gjort då? Jag har varit på Kreta och på landet. Jepp. That's it. Men det har varit härligt! Det typiska var bara att när jag var i grekland var det 36 gradet där, och 32 hemma hörde jag? När vi kom ut från arlanda spöregnade det. För första gången på tre veckor. Samma dag som vi kom hem. HUR STOR RISK ÄR DET ATT DET GÖR DET EGENTLIGEN? Maximal otur...
Just nu håller jag på att packa min enorma resväska, för imorgon åker jag på kollo! Kommer hem 5 dagar innan skolan börjar - ingen rast och ingen ro. Är det bara jag som tycker att det här sommarlovet har gått sjukt fort?? Jag tänkte att jag verkligen skulle njuta av det, och slappa ordentligt - men jag har inte haft tid? Tiden har bara flugit iväg! Bortaa!

RSS 2.0