Lika som bär?

Alltså jag tror jag dör!!!!
Hon påminner intellektuellt och utseendemässigt om Oscar i Hajar som Hajar. För precis som lilla fisken Oscar vill Kissie bli rik och berömd. Finns bara två skillnader mellan Oscar och Kissie. Oscar är gul medan Kissie är puderorange. Och hon har större bröst. Annars så... My good! Jag menar, kolla in ögonbrynen, leendet, de kritvita tänderna och den dimmiga blicken. Och så är de idoler. Oscar bland fiskarna och Kissie bland små fjortistjejer.

Kissie?
Oscar?

Lugn dag, jobbig kväll framför mig...

Ojojojoj... läxorna begraver mig! Och det jobbiga är att de flesta kan/borde jag inte göra hemma! Så som ett so-arbete... Som är ett grupparbete... Och min mattebok har jag inte fått än... Franskaläxorna är det jobbiga! Ett föredrag på torsdag och en text på ett A4 man ska memorera och återberätta. Kul. Jag älskar skolan, gör inte ni?
Idag har det varit en väldigt slapp dag... bl.a. musik, bild och mentorstid. Skönt!
Nu ska jag försöka mig på lite av den här #"%§-franskan. Jag vet inte ens hur jag ska plugga, wish me luck!
Grekland ♥ All dendär brännan är borta nu kan jag ju säga... snyft..

Let's catch up!

BIG HAPPENING! Elin börjar blogga igen, woho! Okej, jag slutade egentligen aldrig blogga, det var faktiskt sommar och jag hade inte tillgång till internet  + jag har inte haft något roligt att skriva om. Nu börjas det igen! Måste antagligen berätta om min sommar innan jag börjar igen, men vi kör det lite fort bara, va?
Sommaren i korta drag:
- Varit på landet
- Träffat gamla och nya kompisar
- Varit i Grekland
- Varit på läger
- Varit i stan
Det var nästan den kortaste sammanfattningen ni någonsin sett va? Go me! Jag har ca. 4000 bilder från sommaren, så det kommer bli riktigt mycket bilder!
Skolan har börjat igen och det känns väll halvbra. Men det kändes ju som att det var dags ändå, när det blev kallare och man knappt hade något att göra på dagarna... Vi har ungefär ett ton läxor just nu (vadå rivstart?) som jag borde sätta igång med... Hoppas ni har haft en bra sommar!
Fin kväll på stranden på lägret

RSS 2.0