På väg hem!

Jag vet att min uppatering just nu suger, jag ska inte förneka det. Ujujuj, det syns på statistiken kan jag lova! Tack alla ni som kikar in i hopp om ny uppdatering!
Jag har varit på landet i nån vecka (?) nu, och sitter in this very moment på bussen hem (nej jag vet inte vems internet det här är...). Idag spöregnade det hela dagen - lika bra det, då är man inte ledsen för att man behöver åka därifrån! Annars har det varit toppenväder hela tiden, jag har blivit bruuun! Haha *lycklig* (och bränt mig för första gången i mitt liv för att jag (idiot) glömde solkräm. (Visste ni att man kan bränna sig på knäna?) Vad har jag mer gjort...? JO, jag har suttit på en häst för fösta gången i mitt liv! WOW! *publiken drar efter andan och vaaaad ska Elin hitta på härnäst?* På midsommarafton var vi på en hembygdsgård och där fanns det hästan men fick rida på (för 10 kronor, hehe), och jag var verkligen tvungen att pröva, även om jag skakade lite, men min kompis var där med sin häst (en liten B-ponny, haha) så jag fick rida på honom! Eller ja... rida och rida... jag satt i sadeln och min kompis gick ett varv med hästen i hagen... Men whatever!
Nu ska jag publicera dethär inlägget innan interner slutar fungera... Jag åker hem några dagar tidigare från landet för att kunna titta på Eclipse, det gick inga bussar igår, så tyvärr kunde jag inte se premiären... Menmen, jag är glad att jag kan se den mitt i sommarn i alla fall!
Innan vi åkte (har inte laddat upp bilderna än) blekfis... haha

Anime-filmer

Håller på att beställa filmerna nu, hur blev det så här...? Anime-beroende?? Tragiskt...


Sommarlov!

Först nu börjar jag fatta att jag har sommarlov, det tar ett tag att vänja sig! Jag har vaknat klockan 7 igår och idag, antagligen för att jag är inställd på skola... Hoppas att det går över snart!
Mitt internet har inte fungerat på hela helgen, det är något konstigt med min dator så nu är jag inte på pappas, men jag jobbar med problemet, okej?
I fredags hade jag min skolavslutning, det var den sorgligaste någonsin! Det var mycket tårar och kramar inblandade! Laddar upp bilderna så fort jag kan!
På kvällen träffade jag Alice, Elsa, Isabelle och Josephine hemma hos Elsa, det var supertrevligt! Tyvärr tog jag inga bilder alls där (minneskortet blev fullt). Efter det sov jag hos Alice, vi kollade på Harry Potter och jag utmanade min hästallergi! (Kunde knappt andas när vi skulle sova för allt hästhår i hennes rum, haha!)
I söndags (vad är det för dag idag..?) Följde jag med Alice för att se när hon tävlade hoppning med sin fina häst Flash! Snacka om att utmana allergin va? Haha! Hon var jätteduktig, bilder från det kommer också!
Nu ska jag börja göra mig iordning för att åka in till nacka, ska sova hos en kompis. Jag lovar att jag ska ladda upp bilderna!!

Film

Håller på att beställa hem lite filmer från cdon.com, jag ska vara på landet i fyra veckor så det gäller att ha filmer om det regnar! Såg då en perfekt kombination att ta sig igenom, billigt...

The Beach/Titanic/Romeo & Julia (3 disc) 79:-

Kom precis på vilken film jag ska se nu!! Fried green tomatoes at wistlestop café, favoritfilmen! Tror att jag ska beställa den också... har den bara på VHS så den kan jag inte se på landet... Hm...

Vad gör man?

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Om ni mår bättre än mina fötter så mår ni toppen! Ni vet skorna jag köpte igår? Jag kunde inte hålla mig, så jag hade dem i skolan idag, ingen bra idé. Men vad gör man? Snygga som sjutton, jag hade inget val! Imorgon blir det converse i alla fall, dagen börjar med fotbollsturnering så där har jag inte heller något direkt val (mina fötter tackar).
Eftersom att jag inte har några läxor kvar i skolan (slutar på fredag) så har jag absolut ingenting att göra när jag kommer hem, förutom att läsa den nya Twilight-boken för tillfället. Vad händer när den tar slut då? Ikväll med andra ord. Hm.
Nu ska jag göra middag till mig själv här hemma... själv... ensam... Ha en bra kväll!
Haha, skönt klipp med Magnus Betnér

8 Juni

Har inga läxor just nu. Vad gör man då? Hm... Svårt... Man... Läser lite... Ritar lite...? Sen då? Något tips?
Idag köpte jag ett par fantastiskt snygga skor till skolavslutningen, men jag kan inte hålla mig, ska ha dem imorgon i alla fall!
Okej, sämsta bilden någonsin, men bättre en dålig än ingen alls...
Nu ska jag fortsätta läsa den magnifika (haha) boken "The short second life of Bree Tanner"!
Föressten, här kommer bilderna jag lovade från Constances tjejmiddag!

Sista läxorna

...sitter och skriver tre uppsatser på samma gång... är det tillåtet 4 dagar innan sommarlovet? Jag antar det... Ush... Satt och skrev lite på dem igår kväll. Faktum är att jag skrev på dem så länge att jag aldrig gick och lade mig. Jag var uppe hela jäkla natten. Tjoho! Gissa hur stor lust jag har att gå och lägga mig nu? Men nej, måste bli klar tills imorgon!
Okej, av någon konstig anledning så funkar det inte att lägga upp bilder nu...

.

Jag älskar dig mer än livet
att älska dig tar jag för givet.
Jag saknar dig varje minut
jag kommer att älska dig tills mitt liv tar slut.
Att sakna dig är otroligt svårt
att olyckligt älska så otroligt hårt.
Att höra din röst orsakar smärta
men att veta att du älskar en annan
krossar mitt hjärta.

Nu börjar en ny period...



Constances tjejmiddag

Det är kul med effekter ;)
Råkade få med mig Isabelles kofta hem... Lånade den när vi satt på balkongen.
Så här såg jag ut igår kväll när Constance hade sin supertrevliga tjejmiddag; tack Constance! Bilder från middagen kommer senare!

Studentmottagning

Kom tillbaka från min kusins studentmottagning för en stund sen, kulkul!
Det första jag gjorde var att ta lite bilder för att kunna lägga upp i bloggen, eftersom jag vet att jag inte har uppdaterar så bra på sista tiden... På bilderna jag tagit ser jag twilight-affisherna. De tar över mitt rum. De är fula. De är stora. Så jag tog ner dem. Gott folk: Mitt twilight-besatta liv är nu över! Tills på söndag antar jag. Ni som är insatta vet att då släpps den nya twilight-boken. Ni som inte var insatta är nu det! Boken heter "The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella". Ja, jag ska köpa den. Och ja, jag vet att jag kommer bli beroende igen.
Hade på mig en ny favorit från Lindex, ska ha den på avslutningen också tror jag!
Nu ska jag kolla på en film innan jag går och lägger mig! Eller kanske bara ett DHW eller GG-avsnitt, borde inte stanna uppe allt för sent...
Kram på er!

RSS 2.0